Τανιμανίδης-Μπόμπα: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την περιπέτειά τους με τον κορονοϊό! (photos)
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την περιπέτειά τους με τον κορονοϊό! (photos)

Αν και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνουν καθημερινά και πολλάκις την παρουσία τους μέσω των social media, είχαμε καιρό να τους δούμε σε έξοδό τους εκτός σπιτιού. 

Όχι, δεν... έσπασαν την καραντίνα αλλά βγήκαν για προμήθειες και εκεί ήταν ο φωτογραφικός φακός που τους απαθανάτισε.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που υπήρξε από τα πρώτα θύματα του κορονοϊού επιτέλους βγήκε εκτός σπιτιού αλλά όχι πολύ μακριά από αυτό καθώς τήρησαν από κοινού τους περιοριστικούς κανόνες για την προστασία από τον ιό.

Έτσι βρέθηκαν σε κατάστημα πολύ κοντά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι όπου έχουν μετακομίσει σχετικά πρόσφατα προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους.

Casual ντυμένοι και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και περίμεναν στην ουρά που είχε σχηματιστεί έξω από το σούπερ μάρκετ προκειμένου να ψωνίσουν.

Ξεκούραστοι, σε πολύ καλή διάθεση και σε πολύ καλή φόρμα, οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους αυτή, έστω και αν ήταν μόνο μέχρι το σούπερ μάρκετ καθώς αμέσως μετά επέστρεψαν στο σπίτι τους όπου βρίσκονται έγκλειστοι από τις αρχές Μαρτίου.

Δεν παραπονιούνται όμως αλλά αντιθέτως περνούν συνεχώς το μήνυμα "Μένουμε σπίτι" καθώς ήταν και τα πρώτα θύματα του κορονοϊού και γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο... ύπουλη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια.

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την πρώτη βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved