GNTM: Είναι η μαμά γνωστής παίκτριας και είναι μια κούκλα – Την αναγνώρισες;
Showbiz

GNTM: Είναι η μαμά γνωστής παίκτριας και είναι μια κούκλα – Την αναγνώρισες;

Η παροιμία που λέει «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» δεν έχει βγει άδικα, αν κρίνουμε από την μητέρα γνωστού μοντέλου και πρώην διαγωνιζόμενης του GNTM.

Η κόρη αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του χώρου του modeling, ενώ όταν την πρωτοείδαμε στον δεύτερο κύκλο του «Greece’s next top model» την θαυμάσαμε και μας τράβηξε την προσοχή. Πρόσωπο, χαμόγελο και αναλογίες, λοιπόν, μόνο αδιάφορη δεν κάνουν την Χαρά Παππά.

Ωστόσο, η μητέρα της Βάσω Μπέλλου είναι μια εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή, ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο και ζεστό χαμόγελο είναι βέβαιο ότι προσελκύει εξίσου τα βλέμματα πάνω της. Άλλωστε, όταν την είδαμε σε ένα επεισόδιο του show μόδας του star channel να φωτογραφίζεται με την κόρη της για χάρη μιας δοκιμασίας, εντυπωσιαστήκαμε και καταλάβαμε αμέσως από πού πήρε η Χαρά.

Η Βάσω Μπέλλου, λοιπόν, έχει λογαριασμό στο instagram και έχει κάνει κάποιες δημοσιεύσεις από στιγμές της καθημερινότητάς της. Με χαλαρή διάθεση, ωραία outfits και στυλ ποζάρει και δημοσιεύει λήψεις που της αρέσουν και μας αρέσουν.

Μπορεί, λοιπόν, η Χαρά Παππά να είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή, όμως κι η μαμά της είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά που σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη.

Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved