Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: H Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει μοναδικά την οικογένειά της
Showbiz

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: H Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει μοναδικά την οικογένειά της

Η Ρούλα Ρέβη κι ο Αποστόλης Τότσικας έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια και λόγω της Διεθνούς Ημέρας Οικογένειας θελήσαμε να μπούμε με τον τρόπο μας σε αυτήν.

Η γνωστή φωτογράφος και ο δημοφιλής ηθοποιός έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Άγγελο Μιχαήλ και την Ειρήνη Χρυσή, τα οποία μάλιστα είναι και δίδυμα.

Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο του 2015 κι από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τον ερχομό των μικρών τους στον κόσμο.

«Από μικρός αγαπούσα πολύ τα παιδιά. Έβλεπα, για παράδειγμα, ένα μικρό παιδί στον δρόμο και τρελαινόμουν. Αυτό μετά τη γέννηση των παιδιών μου μεγεθύνθηκε. Πιστεύω πως τα παιδιά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πλέον τα πράγματα», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Big fish o Αποστόλης Τότσικας.

Η αλήθεια είναι ότι η δημοφιλής φωτογράφος είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς είχε πάθει αποκόλληση, με την ίδια να εξομολογείται στην εκπομπή “Ελένη”: «Αισθανόμουν τρόμο, όχι φόβο. Μετά την πρώτη σοβαρή αποκόλληση αισθάνθηκα τρόμο και τρομερή απογοήτευση, που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια».

Τα αγγελούδια τους, όμως, τους χαρίζουν πλέον μοναδικές στιγμές, ενώ η Ρούλα Ρέβη έχει φωτογραφίσει στιγμιότυπά τους που δεν δίστασε να μοιραστεί με τους followers της. Κάποια από αυτά, λοιπόν, παρατίθενται παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved