Αργύρης Ξάφης: Έχασε 30 κιλά – Δες πώς είναι μετά την απώλεια κιλών
Showbiz

Αργύρης Ξάφης: Έχασε 30 κιλά – Δες πώς είναι μετά την απώλεια κιλών

Άλλος άνθρωπος ο Αργύρης Ξάφης, έχασε 30 κιλά και πλέον είναι αγνώριστος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μπήκε στη διαδικασία να αλλάξει την εικόνα του, ωστόσο αυτή τη φορά η απώλεια των κιλών είναι μεγάλη με τον ίδιο να δείχνει ένας άλλος.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον συνάντησε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου οπού και πρωταγωνιστεί στους Πέρσες.

Η εικόνα του δεν έχει πλέον καμία σχέση με αυτή του παρελθόντος. Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα είχεπάρει κιλά προφανώς από κακή διατροφή.

Άλλωστε, αυτό είχε ξανασυμβεί όταν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη όπου είχε πάρει 20 ολόκληρα κιλά, τα οποία έχασε με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή.

«Αδυνάτισα με τη νηστειοθεραπεία. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος διατροφής, που σε μαθαίνει πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι με το φαγητό. Για παράδειγμα σε μαθαίνει ότι πρέπει να μασάς πολλές φορές την τροφή σου.

Για να φάω κρέας θα πρέπει να μασήσω την κάθε μπουκιά 50 φορές, γι’αυτό και πλέον τρώω μια φορά την εβδομάδα. Φτάνεις στο σημείο να τρως όπως έτρωγαν παλιά οι άνθρωποι», είχε δηλώσει ο ίδιος μιλώντας για την θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved