Αποκλειστικό: Οι νέες φωτό από τον γάμο Δαρμουσλή και η καζούρα στον γαμπρό
Showbiz

Αποκλειστικό: Οι νέες φωτό από τον γάμο Δαρμουσλή και η καζούρα στον γαμπρό

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε εκκλησία στο Μάτι και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην περιοχή της Νέας Μάκρης. 

Εκθαμβωτική η νύφη μέσα στο υπέροχο σατέν νυφικό που είχε επιλέξει γι' αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Το εντυπωσιακό νυφικό επιμελήθηκε ο οίκος νυφικών bridal loft Athens και η φίλη και σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου όπως και όλες τις λεπτομέρειες του γάμου (λαμπάδες, στέφανα, μπομπονιέρες).

Όταν έφτασε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής της, χαμογελούσε συνεχώς και πόζαρε με νάζι στους φωτογραφικούς φακούς, πριν συναντήσει τον άντρα της ζωής της και μαζί οδηγηθούν στο εσωτερικό της εκκλησίας για να ενώσουν τις ζωές τους.

Συνοδευόταν από τον γιο που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο και στάθηκε στο πλευρό του σεφ της καρδιά της για να ευλογηθεί η σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όλα πήγαν κατ' ευχή όμως κανένας από τους δύο νεόνυμφους δεν περίμενε αυτό που είχαν σκαρώσει οι φίλοι του γαμπρού που τον... έλουσαν με πολλά κιλά ρύζι, κάνοντάς του καζούρα.

Φυσικά τα γέλια και τα πειράγματα εκείνη την ώρα έδωσαν και πήραν.

Παρόντες στο μυστήριο ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα ενώ αργότερα στη δεξίωση τη μουσική "επένδυση" της βραδιάς ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος απογείωσε το κέφι.

Μέχρι που άρχισαν να ακούγονται Κρητικά παραδοσιακά τραγούδια και η νύφη, παρ' όλο που ο γαμπρός κατάγεται από τη Μεγαλόνησο, πέταξε τα παπούτσια της και με ενθουσιασμό άρχισε να χορεύει παρασύροντας και τους υπόλοιπους καλεσμένους σε ένα τρελό ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και το γαμήλιο γλέντι του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved