Μαύρα μάτια κάναμε να τους δούμε! Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι!
Showbiz

Μαύρα μάτια κάναμε να τους δούμε! Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι!

Είναι μαζί παραπάνω από δύο χρόνια και συνεχίζουν να είναι αχώριστοι, παρά το γεγονός ότι από θέση και στάση ζωής επιλέγουν να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Γιάννη Λεονάρδο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι κι αχώριστοι, όμως είχαμε καιρό να τους εντοπίσουμε κάπου μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατάει σε κεντρικό δρόμο στην Κηφισιά και έδειχναν και οι δύο αρκετά σκεπτικοί.

Η παρουσιάστρια δείχνει να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του γοητευτικού της συντρόφου. Μάλιστα μένουν κάτω από την ίδια στέγη και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο μέλλον να τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τόσο η Έλενα Παπαβασιλείου όσο και ο Γιάννης Λεονάρδος έχουν καταφέρει να χτίσουν μία πολύ δυνατή σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό και ίσως αυτό να είναι και το μυστικό που κρατάει τις ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόσφατη κοινή έξοδο του ζευγαριού στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved