Μαυρίδης: Καρέ καρέ η επιστροφή του από το Μεξικό μετά την περιπέτειά του!
Showbiz

Μαυρίδης: Καρέ καρέ η επιστροφή του από το Μεξικό μετά την περιπέτειά του!

Χωρίς νερό και χωρίς φαγητό έμεινε για τέσσερις ολόκληρες μέρες ο Γιώργος Μαυρίδης και οι φίλοι του στο Μεξικό μέχρι τελικά να καταφέρουν να επιστρέψουν Ελλάδα. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν φανερά εκνευρισμένος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο από τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον και την ομάδα του, και ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ποιος σας έδινε τις ειδήσεις και τα γράφατε; Γράφατε πως μάλωσα με τον πιλότο και με έπιασαν γιατί μίλησα με αγένεια. Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα. Ο προορισμός πρώτα ήταν Μεξικό και μετά Βραζιλία. Δεν δεχόντουσαν πως θα μείνω σε ένα φίλο μου και ήθελαν ξενοδοχείο. Πήραν τα διαβατήριά μας, τα χαρτιά και τα κινητά. Μείναμε με το φανελάκι και μια βερμούδα σε ένα κελί. Για 12 ώρες δε μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανένα. Δεν μας έδιναν φαγητό και νερό επίτηδες»!

Και συνέχισε με τον ίδιο εκνευρισμό: «Κάποια στιγμή προφανώς το φουντώσαμε και εμείς. Πήραμε τηλέφωνο και μας χλεύαζαν. Παίρναμε με απόκρυψη για να μιλήσουμε με κάποιον δικό μας. Μείναμε τρεις νύχτες. Για να πάρουμε τηλέφωνο μαλώναμε συνέχεια. Σε τέσσερις μέρες πήρα δύο τηλέφωνα. Μας έστειλαν Αθήνα με το έτσι θέλω. Δε μαλώσαμε με κανέναν πιλότο. Δεν μπήκαμε ποτέ στο αεροπλάνο. Επίτηδες δε μπήκαμε. Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά, είναι παρανοϊκοί».

Δείτε στην gallery καρέ καρέ την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved