Μιμή Ντενίση: Συντετριμμένη στην κηδεία της μητέρας της (Photos)
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Συντετριμμένη στην κηδεία της μητέρας της (Photos)

Σήμερα έγινε η κηδεία της μαμάς της Μιμής Ντενίση.

Η ηθοποιός έχοντας δίπλα την κόρη της Μαριτίνα και τον Σωτήρη Πολύζο βρέθηκε στο Κοιμητήριο του Παπαπάγου για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της μαμά, τη Μαρία. Η ηθοποιός ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημμένη έχοντας δίπλα της την κόρη της και φίλους είπε το τελευταίο αντίο στη μαμά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια είχα αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που περνά με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Κανάλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή… Η μαμά μου… Η μάνα μας… Η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ηταν ποτέ άρρωστη! Όμως η καρδια της την πρόδωσε!!!! Έφυγε όπως ήθελε όρθια γελαστή περιποιημένη τολμηρή!!

Για μας το σοκ ειναι τεράστιο…

Της οφείλω τα πάντα!! Το γλυκό που έφτιαξε το Σαββατο ειναι ακόμα στο τραπέζι..!! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε… Ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν!! Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το τελευταίο αντίο στη μαμά της Μιμής Ντενίση.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved