Μενιδιάτης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα γυναίκα του - Πού τους είδαμε;
Showbiz

Μενιδιάτης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα γυναίκα του - Πού τους είδαμε;

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα, όμως, ο Χρήστος Μενιδιάτης, πέρασε φανταστικά.

Κι αυτό γιατί το πέρασε με την οικογένειά του, τηρώντας τα μέτρα φυσικά.

Το καλοκαιράκι όμως έλαβε τέλος, τα παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε παρέα με την κούκλα γυναίκα του, Νάνσυ Μπίσια να απολαμβάνει τα ψώνια του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Ντυμένοι casual και με χαλαρή διάθεση, αφού είδαν βιτρίνες, έκαναν τις αγορές τους. Το ζευγάρι εδώ και χρόνια διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του για αυτό και οι φορές που τους έχουμε δει παρέα είναι σπάνιες.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια σε ένα club στο Κεφαλάρι. Όταν ο Χρήστος είχε πάει εκεί με τους φίλους του και η Νάνσυ με τη δική της παρέα. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Χρήστος με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε ένα αστείο - ίσως λίγο πιο δυνατά απ' ότι θα έπρεπε- και η Νάνσυ, η οποία καθόταν ακριβώς πίσω του- γύρισε και γέλασε συγκαταβατικά.

«Σε αυτό το σημείο ήταν που "έσπασε ο πάγος" μεταξύ μας κι έπειτα οι δυο παρέες έγιναν μία», είχε παραδεχτεί η Νάνσυ, με τον Χρήστο να συμπληρώνει: «Tην επόμενη ημέρα της έστελνα τρυφερά μηνύματα στο κινητό και κανονίσαμε να βγούμε μόνοι μας. Όλα εξελιχθήκαν πολύ ομαλά».

Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved