Όλγα Λαφαζάνη: Την έχει δει με τα παιδιά της! Όχι όμως με τη νεότατη μαμά της
Showbiz

Όλγα Λαφαζάνη: Την έχει δει με τα παιδιά της! Όχι όμως με τη νεότατη μαμά της

Η Όλγα Λαφαζάνη σε σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της και τα παιδιά της.

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, αφού από νωρίς είχε αντιληφθεί την αγάπη της για τη δημοσιογραφία αλλά και την παρουσίαση. Η Όλγα Λαφαζάνη έχει βρεθεί σε αρκετές εκπομπές, ενώ ο νέος της ρόλος είναι κυρίως πίσω από τις κάμερες.

Η ίδια μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αποφάσισε να κάνει μια παύση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μένοντας σπίτι, ξεκινώντας έτσι μια νέα καθημερινότητα δίπλα στην οικογένειά της.

Όλα αυτά φυσικά γέμισαν αρκετά την ίδια η οποία φέτος επανήλθε δυναμικά. Έχοντας δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του Alpha, η Όλγα Λαφαζάνη βρίσκεται καθημερινά στο Happy Day, όπου και έχει τον δικό της ενεργό ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Φυσικά η ίδια διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της, αφού μετά το τέλος της εργασίας της θα βρεθεί στο σπίτι όπου και θα απασχοληθεί με τα παιδιά της.

Η Όλγα Λαφαζάνη έκανε τη νέα της οικογενειακή έξοδο! Μπορεί ο σύζυγός της να απουσίαζε από το πλευρό της, ωστόσο δίπλα της βρέθηκε η μητέρα της η οποία βοηθά με τον τρόπο της στην καθημερινότητα της Όλγας με τα παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved