Νίκος Πολυδερόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με τον κούκλο αδελφό του! (photos)
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με τον κούκλο αδελφό του! (photos)

O Νίκος Πολυδερόπουλος με τον αδελφό του Παναγιώτη μοιάζουν σα… δυο σταγόνες βροχής και περνούν αρκετά συχνά, χρόνο μαζί.

 

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που συμμετέχει στη σειρά "8 λέξεις", αγαπάει τα social media και ειδικότερα το Instagram, ανήρτησε μια ιστορία στο προσωπικό του λογαριασμό με τον αδερφό του, ποζάροντας και οι δυο με μάσκα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού!

Ο Πανγιώτης Πολυδερόπουλος, ο αδελφός του γνωστού ηθοποιού είναι κομμωτής – μπαρμπέρης και διατηρεί κατάστημα στη Γλυφάδα.

Ο ίδιος αγαπάει τα ταξίδια και τη γυμναστική, καθώς έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες γύρω από αυτά. Οι σχέσεις του με τον αδελφό του και γνωστό ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο είναι άψογες και φαίνεται να τα λένε συχνά – πυκνά από κοντα!

Ο Παναγιώτης είναι κούκλος και μοιάζει πολύ με τον αδελφό του Νίκο! Λατρεύει τα social media και είναι όπως παρατηρήσαμε πορωμένος με την δουλειά του!

Δείτε τις φωτογραφίες του Παναγιώτη Πολυδερόπουλου που συγκεντρώσαμε και γνωρίστε τον κούκλο αδελφό του γνωστού ηθοποιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved