Η Μιλλούση γίνεται ξανά μαμά και αυτές είναι οι ωραιότερες pregnancy φωτό της
Showbiz

Η Μιλλούση γίνεται ξανά μαμά και αυτές είναι οι ωραιότερες pregnancy φωτό της

Ένα από πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βασιλική Μιλλούση αφού σε λίγες ημέρες θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας αφού ήθελε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά του και το δεύτερο μωράκι δεν άργησε να έρθει.

«Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό που βιώνω… Η εγκυμοσύνη ήταν απόφαση και των δύο… και είμαστε ευτυχισμένοι που ήρθε όταν το θέλαμε», δήλωνε η ίδια στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Όταν πια έμαθε το χαρμόσυνο νέο και της δεύτερης εγκυμοσύνης, η χαρά του ζευγαριού ήταν απερίγραπτη.

Η Βασιλική Μιλλούση πρόσφατα αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου, ότι λόγω του ότι είναι μικρόσωμη αν και έχει προγραμματίσει την εγκυμοσύνη της, μπορεί να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή! Αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια και δήλωσε ότι είναι ήδη «χαζομπαμπάς» και είναι πανευτυχής που θα έχει δυο γυναίκες στη ζωή του. Στο μαιευτήριο θα είναι μαζί της μόνο ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς μετά τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία του κορονοϊού, επιτρέπεται μόνο ένα άτομο στο νοσοκομείο!

Δες τις πιο ωραίες pregnancy φωτογραφίες της λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved