Γιώργος Παπαγεωργίου: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Ο κωδικός «έξι» και το αθλητικό look
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Ο κωδικός «έξι» και το αθλητικό look

Μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο «Σπίτι είναι…», ο Γιώργος Παπαγεωργίου επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ιδίως αυτό το διάστημα, όμως η καραντίνα και ο «κωδικός έξι», έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια όλων κι έτσι τον απολαμβάνουμε σε πιο καθημερινές στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr αυτή τη φορά δεν τον πέτυχε με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη, αλλά με έναν φίλο του να κάνει τη γυμναστική του στο κέντρο της Αθήνας. Με look αθλητικό, όρεξη για τρέξιμο και χαμόγελο τον «τσακώσαμε» στο Ζάππειο.

Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δημιουργική για τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, αφού τόσο τα επαγγελματικά του με τον υπέροχο ρόλο του στη σειρά, όσο και τα προσωπικά του, πάνε από το καλό στο καλύτερο αφού σε λίγους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Σύμφωνα με τη Real, λοιπόν, οι δύο ερωτευμένοι θα παντρευτούν στη Σύρο, από όπου κατάγεται και μεγάλωσε η ηθοποιός, και μάλιστα ο γάμος θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της, στις 7 Αυγούστου.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved