Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καλογιάννη
Showbiz

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καλογιάννη

Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (11-02) ο Αντώνης Καλογιάννης.

Ο εμβληματικός ερμηνευτής ήταν κατάκοιτος επί σειρά ετών και προδόθηκε από την καρδιά του σκορπίζοντας θλίψη και συγκίνηση στο Πανελλήνιο.

Αυτή την ώρα λίγοι συγγενείς και φίλοι, «αποχαιρετούν» τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο νεκροταφείο Καισαριανής. Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, η κηδεία γίνεται σε στενό κύκλο με τους περισσοτέρους να τιμούν τον ερμηνευτή με στεφάνια αφού δεν κατάφεραν να είναι κοντά του στο τελευταίο «αντίο».


Ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα του ήταν η ηχογράφηση του «Πνευματικού Εμβατηρίου» του Άγγελου Σικελιανού και το «Κατάσταση Πολιορκίας» το 1970, μαζί με την Μαρία Φαραντούρη, καθώς και του «Ήλιος και Χρόνος / Επιφάνεια Αβέρωφ» το 1975.

Με τα χρυσά (50.000 πωλήσεις) «Σημερινά», του Σπύρου Παπαβασιλείου και του Λάκη Τεάζη, άνοιξε την πιο εμπορική δεκαετία της καριέρας του και με ένα τραγούδι – μεγάλη επ Τη δεκαετία του ’80 ολοκληρώθηκε με τις προσωπικές δουλειές του «Χωρίς συνθήματα» (1986), «Ότι αγάπησα»(1987) & «Τι ώρα να ‘ναι»(1989).

Το 1989, επίσης, συμμετείχε, μαζί με τον Γιάννη Πάριο κι άλλους, στο δίσκο του Ηλία Ανδριόπουλου «Τα λόγια της αγάπης».ιτυχία, το «Όμορφή μου Κατερίνα», που το ακολούθησαν, τα επόμενα χρόνια, κι άλλες μεγάλες επιτυχίες, όπου ο τίτλος τους παρέπεμπε σε γυναικεία ονόματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved