Survivor: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη γυμναστική
Showbiz

Survivor: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη γυμναστική

Survivor: Επέστρεψε ξανά στο αγαπημένο της καθημερινό πρόγραμμα - Δες φωτογραφικό υλικό...

Φέτος, οι εκπλήξεις στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος. Μπορεί το Survivor να μετρά δυο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο από το ριάλιτι επιβίωσης έχουν περάσει ήδη αρκετά πρόσωπα.

Μάλιστα η παραγωγή μάλλον θα κρατήσει το Survivor 4 μέχρι και το τέλος της σεζόν, με τους πρώην συμμετέχοντες να κάνουν αποκαλύψεις για όσα βίωσαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα, η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η εντυπωσιακή ξανθιά του Survivor, εδώ και λίγες ημέρες, βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και καλή να ήμουν στα αθλήματα πάλι θα έβγαινα υποψήφια. Τις δυο πρώτες εβδομάδες που ήμουν στην μπλε ομάδα η ψυχολογία μου ήταν πολύ καλή. Ένιωθα πάρα πολύ καλά και αυτό με βοήθησε καις τα αθλήματα. Όταν άλλαξα ομάδα δεν υπήρχε πια η ψυχολογία. Από το πρωί είχαν μούτρα. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη.» αποκάλυψε στις πρώτες της δηλώσεις μετά το Survivor.

Η Ασημίνα επέστρεψε στις αγαπημένες της συνήθειες και φυσικά στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Ασημίνα Ιγγλέζου στην παραλία και στο πρόγραμμα γυμναστικής της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved