Γιώργος Λιάγκας: Η αγαπημένη του συνήθεια, χειμώνα - καλοκαίρι! Δες πού τον «τσακώσαμε»
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Η αγαπημένη του συνήθεια, χειμώνα - καλοκαίρι! Δες πού τον «τσακώσαμε»

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι περνά το χρόνο του εκτός πλατό - Νέες φωτογραφίες.

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά και μάλιστα εκεί που δεν το περιμέναμε! Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από μερικά χρόνια εκτός ANT1 βρίσκεται και πάλι στον ίδιο σταθμό, κάνοντας κάτι που γνωρίζει αρκετά καλά.

Μαζί με τη Φαίη Σκορδά, οι δυο τους παρουσιάζουν ξανά το Πρωινό σε μια δύσκολη σεζόν για όλους. Μάλιστα οι δυο τους, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή πως οι σχέσεις τους παρέμειναν άριστες και μετά τον χωρισμό τους, μιας και κοινή τους προτεραιότητα αποτελούν τα δυο τους παιδιά.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης τους, θα μοιράσουν το χρόνο τους, ώστε να απολαύσουν και τους δυο τους γονείς. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα θα βρεθεί συχνά στην παραλία, άλλοτε μόνος και άλλοτε με τα αγόρια του, ανεβάζοντας στα social media σχετικές φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του ANT1 βρέθηκε μόνος του στην Βουλιαγμένη. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος είναι χειμερινός κολυμβητής, μια δραστηριότητα η οποία βρίσκεται στο πρόγραμμά του. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Γιώργο Λιάγκα κατά την αποχώρησή του από την παραλία της Βουλιαγμένης.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved