Πρώην παίκτρια του Big Brother άρχισε τις βουτιές στη βουλιαγμένη
Showbiz

Πρώην παίκτρια του Big Brother άρχισε τις βουτιές στη βουλιαγμένη

Big Brother: Φόρεσε το μπικίνι της και πήγε για βουτιές στην παραλία!

Τη φετινή σεζόν το Big Brother επέστρεψε στην TV έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας. Το πετυχημένο ριάλιτι για άλλη μια φορά, σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, το οποίο και είχε αναλάβει την προβολή του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα του Big Brother και η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη, η οποία για τους περισσότερους ήταν ήδη γνωστή μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα της μουσικής.

«Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Μπήκα επειδή το ήθελα και με διάλεξαν. Νιώθω τυχερή για αυτό, γιατί ήταν ένα όνειρό μου. Ήταν ένα βήμα παραπέρα στο να με γνωρίσει ο κόσμος και για τη δουλειά μου. Όνειρό μου ήταν το επάγγελμά μου. Σίγουρα το Big Brother ήταν ένα βήμα παραπέρα να με γνωρίσει ο κόσμος, γιατί 16 χρόνια δουλεύω και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το παιχνίδι δεν την είχα πάρει. Για αυτό ακριβώς τον λόγο μπήκα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Σοφία Δανέζη υποδέχεται με βουτιές την Άνοιξη, αφού φόρεσε το μαγιό της και πήγε παραλία. Η πρώην παίκτρια του Big Brother βρέθηκε στη Βουλιαγμένη και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved