Παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων πέταξε το... ταγιέρ και έφυγε για τρέξιμο!
Showbiz

Παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων πέταξε το... ταγιέρ και έφυγε για τρέξιμο!

Περνά το lockdown κάνοντας σωματική άθληση και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε καθημερινές στιγμές, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό.

Βρίσκεται στα πλατό της TV από την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η ίδια μάλιστα έχει συνδέσει το όνομά της με τον Alpha, αφού πλέον η συνεργασία τους μετρά δεκαετίες.

Η Μαρία Νικόλτσιου είναι η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων και η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την τηλεοπτική της πορεία αλλά και τις στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.

«Είχα προτάσεις να πάω σε άλλο κανάλι, αλλά αυτό το κανάλι μου φέρθηκε πολύ καλά και αποφάσισα να μείνω εδώ. Έκανα δύο παιδιά και στην εποχή που όλοι έκαναν μεταγραφές εγώ ή ήμουν έγκυος ή γένναγα. Έχω περάσει δύσκολες περιόδους κυρίως με τις εγκυμοσύνες. Όταν ήμουν έγκυος και έπρεπε να πω το δελτίο και ζαλιζόμουν. Και στις δύο εγκυμοσύνες πολλές φορές έλεγα το δελτίο και ζαλιζόμουν. Έπαιρνα μια ανάσα, έριχνα ένα χαμόγελο και πήγαινα παρακάτω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος περνά το lockodown κάνοντας σύντομες εξόδους στην πόλη. Σε μία από αυτές, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαρία Νικόλτσιου στην πιο casual της εμφάνιση.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved