Μετακίνηση 6 για τους celebrities! Ποιους εντοπίσαμε πού αυτές τις μέρες
Showbiz

Μετακίνηση 6 για τους celebrities! Ποιους εντοπίσαμε πού αυτές τις μέρες

Μετακίνηση 6: Το lockdown άλλαξε τα πάντα στο καθημερινό τους πρόγραμμα και αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις καθημερινές τους στιγμές στο κέντρο της πόλης. 

Πριν από ένα χρόνο το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας δεν άργησε να φέρει την έξαρση της πανδημίας. Σύντομα και ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το πρώτο lockdown το οποίο σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το πόσο θα διαρκέσει, αλλά και τις αλλαγές που θα έφερνε στις ζωές μας.

Το περσινό καλοκαίρι μπορεί να ήταν λιγάκι χαλαρό ωστόσο η έξαρση της πανδημίας έφερε έναν δύσκολο χειμώνα, γεμάτο περιορισμούς και κρούσματα covid-19. Έτσι η Μετακίνηση 6 έγινε η αγαπημένη και των celebrities. Καθημερινά θα δούμε αρκετούς ηθοποιούς, παρουσιαστές και τραγουδιστές, να φορούν τα αθλητικά τους και να βγαίνουν για μια σύντομη βόλτα ή άσκηση.

Φυσικά το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται πρώτο στη λίστα με τις εξόδους για Μετακίνηση 6. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τη Νικολέτα Ράλλη, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Νίκο Παπαδάκη, αλλά και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε καθημερινές βόλτες εντός της Αττικής.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved