Κάτια Ταραμπάνκο-Κωνσταντίνος Χωρινός: Full in love και θα ξετρελαθείς με τη νέα τους εμφάνιση
Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο-Κωνσταντίνος Χωρινός: Full in love και θα ξετρελαθείς με τη νέα τους εμφάνιση

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Κωνσταντίνος Χωρινός είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Το κορίτσι που αγαπήσαμε μέσα από το GNTM και λατρέψαμε στο Survivor διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Και πώς όχι αφού τόσο η επαγγελματική της πορεία όσο και η προσωπική της ζωή πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αρκεί κανείς να τη δει με το λαμπερό της χαμόγελο στο πλευρό του αγαπημένου της για να διαπιστώσει πόσο ερωτευμένη είναι.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο πλευρό του καλού της. Το ζευγάρι απόλαυσε μια βόλτα στη Γλυφάδα και μας ξετρέλανε με την εμφάνισή του.

Τόσο το πανέμορφο μοντέλο όσο και ο γοητευτικός σύντροφός της ήταν ντυμένοι casual και όπως θα παρατηρήσεις έχουν ακριβώς το ίδιο στιλ!

«Όταν του είπα ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε “πήγαινε”. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και μου είπε πως και εκείνος θα πήγαινε. Κοντεύουμε έναν χρόνο μαζί. Μένουμε και μαζί. Όταν γύρισα μου είπε πως αν δεν επικοινωνούσε μαζί μου σε μια εβδομάδα θα ερχόταν με αεροπλάνο να με πάρει. Είχε αγχωθεί για την εικόνα μου», είχε πει χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor.

Δες τους μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved