Δέσποινα Βανδή: Έκανε το απόλυτο ανοιξιάτικο look! Θα το λατρέψεις
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Έκανε το απόλυτο ανοιξιάτικο look! Θα το λατρέψεις

H Δέσποινα Βανδή στην πιο στιλάτη της ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Μπορεί να είμαστε σε περίοδο καραντίνας ωστόσο η Δέσποινα Βανδή είναι σε πλήρη επαγγελματική δραστηριότητα καθώς η εκπομπή της στο Mega «My Greece» είναι στον «αέρα» και μάλιστα με υπέροχες ταξιδιωτικές εμπειρίες γεμάτες γεύσεις.

Στο λιγοστό χρόνο που της απομένει καθώς είναι και μια full time μαμά, κάνει τις βόλτες της πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Γλυφάδα με υπέροχο look.

Επέλεξε ένα μοδάτο τζιν παντελόνια σε γκρι απόχρωση και φαρδιά γραμμή, το οποίο συνδύασε με μαύρο top ενώ το look της απογείωσε ένα σικάτο floral μακρύ κιμονό. To σύνολό της τελειοποίησε με ένα ζευγάρι sneakers και όμορφα αξεσουάρ.

Όσο για τη σιλουέτα της;

Μια χαρά την έχει διατηρήσει παρά το γεγονός ότι καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει με τα χεράκια της λιχουδιές για τα παιδιά της.

«Δεν στερούμαι τίποτα και τρώω απ’ όλα. Απλά, συνήθως όταν δουλεύω έχω παραπάνω καύσεις οπότε αυτό με βοηθάει και χαλαρώνω, κατά κάποιο τρόπο, λίγο περισσότερο. Γι’ αυτό και όταν σταματάω τη δουλειά πάντα παίρνω 2-3 κιλά. Αλλά, γενικότερα, τηγανιτά δεν υπάρχουν στις διατροφικές μου συνήθειες ιδιαίτερα. Γλυκά, ενώ μου αρέσει η σοκολάτα δεν θα φάω μια πάστα σοκολάτας, αλλά θα φάω μια σοκοφρέτα ή μια μικρή μπάρα σοκολάτας. Επίσης, όταν έχω πρεμιέρα ή μια εμφάνιση σίγουρα θα μπω σε πρόγραμμα διατροφής ένα μήνα νωρίτερα», έχει πει η ίδια.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved