Ντύθηκε με casual look της ηλικίας της και βγήκε στο Κολωνάκι με την παρέα της
Showbiz

Ντύθηκε με casual look της ηλικίας της και βγήκε στο Κολωνάκι με την παρέα της

Βγήκε στο Κολωνάκι για να ξεσκάσει λίγο από το Lockdown και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε καθημερινές στιγμές στο κέντρο της πόλης.

Βρέθηκε από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ο πατέρας της υπήρξε ένας από τους πιο πετυχημένους άνδρες της γενιάς του. Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου είναι πλέον μια νεαρή γυναίκα, ενώ πρόσφατα την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US.

Η Ζένια, σε κάθε της συνέντευξη θα μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια για τον πατέρας της, ενώ δεν θα διστάσει να αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν.

«Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί. Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Πάντα και χωρίς λεφτά να ήμουν, η αλήθεια είναι ότι δεν θα καθόμουν να παρακαλέσω την οικογένειά μου», είχε ξεκαθαρίσει η Ζένια.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, η ίδια φροντίζει να περνά χρόνο εκτός σπιτιού, στέλνοντας πάντα μήνυμα στο 13033, απολαμβάνοντας έτσι τη μετακίνηση με τον αριθμό 6.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ζένια Μπονάτσου στο Κολωνάκι σε μια casual νεανική εμφάνιση, η οποία και της ταίριαξε αρκετά.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved