Τάμτα - Κασιδόκωστας: Αν τους έβλεπες έτσι στον δρόμο σίγουρα δεν θα τους αναγνώριζες
Showbiz

Τάμτα - Κασιδόκωστας: Αν τους έβλεπες έτσι στον δρόμο σίγουρα δεν θα τους αναγνώριζες

Τάμτα - Κασιδόκωστας: Είναι τόσο ερωτευμένοι και διαρκώς μαζί που τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει το ίδιο look - Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νέα τους κοινή εμφάνιση

Μετρούν πλέον αρκετά χρόνια σχέσης και μάλιστα έχοντας κρατήσει χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας. Σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, η στιλιστική τους επιλογή θα είναι και εκείνη που θα σχολιαστεί.

Και όχι αδίκως, αφού όταν μιλάμε για την Τάμτα, οι αλλαγές στην styling είναι αμέτρητες. Την γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία με κόκκινα σκούρα μαλλιά, ενώ τα επόμενα χρόνια πειραματίστηκε ιδιαίτερα με το μάκρος αλλά και τις αφέλειες των μαλλιών της.

Τα τελευταία χρόνια, η Τάμτα δείχνει να έχει αγαπήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο και απέκτησε λίγο πριν τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Φυσικά οι αλλαγές στην εικόνα της μπορεί να είναι αρκετές, ωστόσο η αγάπη για τους δικούς της ανθρώπους παραμένει αναλλοίωτη. «Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου», είχε δηλώσει η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαρκώς στο πλευρό της και ο σύντροφός της Πάρις Κασιδόκωστας, ο οποίος εξακολουθεί να κρατά απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατό του εν μέσω lockdown. Ο Πάρις και η Τάμτα βγήκαν στην Βουλιαγμένη για Μετακίνηση 6. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved