Βόλτα με το ποδήλατο, λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του
Showbiz

Βόλτα με το ποδήλατο, λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Βρήκε λίγο χρόνο και βγήκε για τη βόλτα του ο ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Χάρη Τζωρτζάκη, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες υποδέχτηκε το δεύτερο μωρό του.

Το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της συζύγου του, Έφη Κόντα αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Κόσμε γεννήθηκε ο γιος μας! Να τις αγαπάτε τις γυναίκες, με κόπο και πολύ πόνο διαιωνίζουν το είδος μας. Εύχομαι τα παιδιά μας να παλέψουν για έναν πιο δίκαιο κόσμο, από αυτόν που τους παραδίδουμε εμείς. Πλέουμε σε ωκεανούς ευτυχίας για δεύτερη φορά», είχε σημειώσει ο ίδιος στη λεζάντα της πανέμορφης φωτογραφίας.

Και μπορεί να έχει ένα γεμάτο 24ωρο με τα δυο του παιδιά αλλά βγήκε λίγο χρόνο και είπε να χαλαρώσει κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το ποδήλατό του αλλά φορώντας συνεχώς τη μάσκα προστασίας του.

«Ανησυχώ πολύ για τους γονείς μας. Είναι πολύ τραγικό αυτό που συμβαίνει, γιατί είναι άσχημο να φεύγει κανείς από τη ζωή μόνος του, απομονωμένος σε ένα δωμάτιο, χωρίς να έχει κανέναν στο πλευρό του. Οφείλουμε να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από σεβασμό και μόνο στους ανθρώπους που πέθαναν μόνοι τους, χωρίς κανέναν οικείο τους», είχε πει ο ίδιος μιλώντας για τα μέτρα που όλοι πρέπει να λαμβάνουμε.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved