Kατερίνα Καινούργιου: Με κολάν στο κέντρο της Αθήνας για τη γυμναστική της!
Showbiz

Kατερίνα Καινούργιου: Με κολάν στο κέντρο της Αθήνας για τη γυμναστική της!

Μπορεί καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου από νωρίς το πρωί να είναι στο κανάλι προκειμένου να κάνει την προετοιμασία της εκπομπής της, ωστόσο ποτέ δεν βγάζει από το πρόγραμμά της, την άσκηση.

Εξάλλου η παρουσιάστρια λατρεύει τη γυμναστική γιατί εκτός από το να την διατηρεί fit, την ξεκουράζει κιόλας.

Και μιας που τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, εκείνη παρέα με τον personal trainer της επιλέγει εξωτερικούς χώρους για την άθληση της. Κάπως έτσι την «πέτυχε» και ο φωτογραφικός φακός με το αθλητικό της look να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα που φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της και με σωστή διατροφή και με συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων. Το μεγάλο μυστικό της Κατερίνας βρίσκεται στο πρωινό τρέξιμο με το οποίο ξεκινά την μέρα της ενώ σε ότι αφορά στο πρόγραμμα εκγύμνασης, εκτός από το πρωινό τρέξιμο κάνει καθημερινά προπονήσεις TRX.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως είναι σταθερά στα 58 με 60 κιλά.

Όσο για τη διατροφή της; Το πρωινό της αποτελείται από φυσικό χυμό πορτοκάλι με κανέλα και ένα τοστ. Το μεσημέρι τρώει σαλάτα ενώ το βράδυ απολαμβάνει το βραδινό της διαγράφοντας τα τηγανητά από το μενού!

Ένα από τα βασικά μυστικά είναι πως η παρουσιάστρια δεν τρώει σχεδόν ποτέ μετά τις 9 το βράδυ, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνει άφθονο τσάι και 3 λίτρα νερό.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved