Γιώργος Κοψιδάς: Δεν φαντάζεσαι ποιον συνάντησε τυχαία βολτάροντας στην Ακρόπολη
Showbiz

Γιώργος Κοψιδάς: Δεν φαντάζεσαι ποιον συνάντησε τυχαία βολτάροντας στην Ακρόπολη

Γιώργος Κοψιδάς: Η επιστροφή στην Αθήνα, η βόλτα με τον κολλητό του και η συνάντηση με τον διάσημο φίλο του και συνάδερφο...

Έζησε τη δική του εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor 4 επιστρέφοντας στην Αθήνα και στην καθημερινότητά του.

Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός απάντησε σε όσα ακούστηκαν για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, αλλά και για τις εντάσεις των παικτών.

«Όντως πιο παλιά δεν ήταν έτσι, το ακούω να το λένε και παίκτες που συμμετείχαν στα προηγούμενα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ούτε εγώ. Ύστερα σκέφτομαι ότι η λέξη "reality" σημαίνει "πραγματικότητα" και τελικά, ήταν μάλλον λάθος η τοποθέτηση μου. Εγώ είμαι για reality, γιατί ήμουν πραγματικός και αληθινός, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, χωρίς καμία στρατηγική. Έπαιξα το παιχνίδι με ειλικρίνεια, με τιμιότητα, με αξιοπρέπεια, με ακεραιότητα και πάντα προσπαθούσα να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Κοψιδάς λατρεύει το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο και θα βρεθεί με την πρώτη ευκαιρία. Ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στο 13033, ενώ απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας περίπατο κάτω από την ακρόπολη. Μαζί του βρέθηκε ο κολλητός του, Φώτης Γιαννιώτης. Μάλιστα, ο Γιώργος κοψιδάς είχε την ευκαιρία να συναντήσει τυχαία έναν συνάδερφό του!

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved