Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Σπάνιες φωτό από το αξέχαστο Πάσχα στην Κέρκυρα το 2004
Showbiz

Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Σπάνιες φωτό από το αξέχαστο Πάσχα στην Κέρκυρα το 2004

Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Flashback στο πιο όμορφο Πάσχα της ζωής τους - Οι φωτογραφίες από την Κέρκυρα και η τρίχρονη κόρη τους που έκλεψε τις εντυπώσεις

Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο Πάσχα με τον covid-19, αυτή τη φορά όμως, έχουμε όλοι προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, τηρώντας τα μέτρα και της αποστάσεις ασφαλείας από τον κορονοϊό. Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει, με την ελπίδα πλέον για ένα καλύτερο καλοκαίρι.

Το φετινό Πάσχα, οι περισσότεροι celebrities θα το περάσουν με τις οικογένειές τους, εντός Αττικής. Μια εικόνα η οποία φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνες των περασμένων ετών!

Η Μύκονος, η Κέρκυρα αλλά και γραφικοί παραδοσιακοί προορισμοί, βρισκόταν στην πρώτη λίστα για την απόδραση του τριημέρου του Πάσχα. Για πολλούς μάλιστα το Πάσχα ήταν ανέκαθεν το πρώτο μίνι ταξίδι πριν τις διακοπές του καλοκαιριού.

Για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου το Πάσχα έχει ιδιαίτερη σημασία! Το ζευγάρι λατρεύει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην Κέρκυρα, από την οποία και κατάγεται η Άντζελα Γκερέκου.

Το Μεγάλο Σάββατο, η Κέρκυρα ξυπνά νωρίς. Στις 6 το πρωί, στην Παναγία των Ξένων, μια εντυπωσιακή τρίκλιτη βασιλική Επτανησιακού ρυθμού, γίνεται η αναπαράσταση του σεισμού που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση.

Με το σήμα της πρώτης Ανάστασης στις 12μμ, οι κάτοικοι της Κέρκυρας πετούν τεράστια κανάτια γεμάτα νερό – τους μπότηδες – από τα μπαλκόνια τους.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου είχαν συνεχή παρουσία στην Κέρκυρα, ενώ πλέον ανυπομονούν για την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και την επόμενη επίσκεψή τους στο νησί!

Το gossip-tv θυμάται μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού, το Πάσχα στην Κέρκυρα, τότε που η κόρη τους ήταν μόλις 3 ετών. Δείτε το παρακάτω φωτογραφικό υλικό από το 2004...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved