Βαλεντίνη Ράντη: Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ - Δείτε την εγκυμονούσα δημοσιογράφο
Showbiz

Βαλεντίνη Ράντη: Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ - Δείτε την εγκυμονούσα δημοσιογράφο

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Βαλεντίνη Ράντη αφού είναι έγκυος και θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί.

Λίγο καιρό πριν και μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Μαρίας Ηλιάκη μάθαμε για μία ακόμα εγκυμοσύνη, αυτή της Βαλεντίνης Ράντη.
Η δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με την αδερφή της, Αγάθη Ράντη, είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τα social media.

Η είδηση λοιπόν έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η Βαλεντίνη Ράντη, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την δίδυμη αδερφή της Αγάθη και έγραψε: «Σε λίγους μήνες η οικογένεια μας θα μεγαλώσει».

Πρόσφατα όμως, μοιράστηκε μαζί μας στο Facebook άλλη μία φωτογραφία στην οποία είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της και πάθαμε πλάκα!

«Ήταν πριν από 13 χρόνια όταν πέρασα την πόρτα του star και ο κύκλος αυτός σήμερα έκλεισε αφήνοντας μόνο καλούς ανθρώπους και συνεργάτες στην καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους για τις στιγμές που μοιραστήκαμε! Στους τεχνικούς που χωρίς εκείνους δεν θα ήμασταν τίποτα, στους μοντέρ που κάνουν θαύματα , στα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο styling που και εκείνες κάνουν θαύματα. Ήταν η οικογένεια μας! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του καναλιού για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό μας», είχε γράψει η ίδια όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Star.

Δες την όμορφη δημοσιογράφο με φουσκωμένη κοιλίτσα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved