Σία Κοσιώνη: Η πιο σπορ εμφάνισή της ever! Μαθαίνοντας ποδήλατο στον γιο της!
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Η πιο σπορ εμφάνισή της ever! Μαθαίνοντας ποδήλατο στον γιο της!

Σία Κοσιώνη: Οι πρώτες υψηλές θερμοκρασίες της άνοιξης, έβγαλαν τη  δημοσιογράφο σε Μετακίνηση 6 μαζί με τον μικρό της. 

Και η φετινή σεζόν την βρίσκει στο ΣΚΑΙ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η Σία Κοσιώνη μετρά πλέον αρκετά χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και η αλήθεια είναι πως η ίδια εξακολουθεί να περνά αρκετές ώρες εργασίας στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η Σία Κοσιώνη δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στα media και σε θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, καθώς συχνά θα τη δούμε σε paparazzi φωτογραφίες με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους.

Σε κάθε της συνέντευξη πάντως, η δημοσιογράφος θα ρωτηθεί για την καθημερινότητά της εκτός δουλειάς, αλλά και για τα όσα όμορφα βιώνει με τους άνδρες της ζωής της.

Οι πρώτες υψηλές θερμοκρασίες της άνοιξης, έβγαλαν τη Σία Κοσιώνη σε Μετακίνηση 6 μαζί με τον μικρό της. Μητέρα και γιος ξεκίνησαν τις πρώτες τους βόλτες με τα ποδήλατα με την προσοχή της δημοσιογράφου να είναι διαρκώς στραμμένη στον μονάκριβο γιο της!

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και απαθανάτισε τη Σία Κοσιώνη σε καθημερινές στιγμές με τον μικρό της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved