Survivor: Ο Παππάς επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτό και τα... παρατράγουδα
Showbiz

Survivor: Ο Παππάς επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτό και τα... παρατράγουδα

Survivor: Καρέ - Καρέ η επιστροφή του Αλέξη Παππά - ΤΙ συνέβη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο;

Εκτός Survivor 4 βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Αλέξης Παππάς. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι, επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, έτοιμος για τη νέα καθημερινότητά του στην Αθήνα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ο Αλέξης είχε βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων με τους συμπαίκτες τους να δηλώνουν... κουρασμένοι από την παρουσία του στο παιχνίδι.

«Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχουμε κάνει ένα γύρισμα με τα παιδιά για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Επικρατεί γενικά μια ηρεμία στην παραλία. Θα δείξει τώρα αν ήταν αυτός που δημιουργούσε τις εντάσεις», παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Αλέξης Παππάς.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24/4 ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Μάλιστα, δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών τον υποδέχτηκαν με πλακάτ διαμαρτυρίας τα οποία επάνω δήλωναν πως δεν επιθυμούν να κάνουν ερωτήσεις στον πρώην παίκτη του ριάλιτι.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από την στάση της παραγωγής του ριάλιτι να ...φυγαδεύει τους παίκτες που επιστρέφουν, μη θέλοντας μάλιστα να κάνουν την παραμικρή δήλωση στα μικρόφωνα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε καρέ - καρέ την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved