Η άγνωστη φιλία! Ο Δήμος από το GNTM με πρόσωπο - έκπληξη στο πλευρό του
Showbiz

Η άγνωστη φιλία! Ο Δήμος από το GNTM με πρόσωπο - έκπληξη στο πλευρό του

Δημοσθένης Τζουμάνης: Μετακίνηση 6 για τον πρώην παίκτη του ριάλιτι μοντέλων - Δεν φαντάζεστε ποιος βρέθηκε στο πλευρό του...

Φέτος ήταν η χρονιά του, αφού μετά τη συμμετοχή του στο GNTM, ο ίδιος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, ενώ βρέθηκε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, μιλώντας για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι.

Όπως έχει τονίσει, έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και δηλώνει ανταγωνιστικός, τελειομανής και νικητής. Η πρώτη του επαφή του Δημοσθένη με το χώρο της μόδας ήταν στο GNTM.

Και μπορεί αρχικά οι συμπαίκτες του να μην πίστεψαν αρκετά στη συμμετοχή του, εκείνος κατάφερε να τους αποδείξει το αντίθετο, κάνοντας μεγάλη βήματα προόδου με τους κριτές να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

Πλέον ο Δήμος απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα μετά το ριάλιτι, ενώ με τη σειρά του περιμένει όλες τις εξελίξεις στα επαγγελματικά του, αμέσως μετά τη λήξη του Lockdown.

Ο Δήμος βόλταρε στην Γλυφάδα με πρόσωπο έκπληξη. Στο πλευρό του βρέθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Power of Love. Μια αντροπαρέα για την οποία δεν γνωρίζαμε.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δήμο και τον Παύλο σε Μετακίνηση 6, όσο έκαναν τον περίπατό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved