Παπαληγούρα - Πάντος: Νέες φωτό από την καθημερινότητα με τους γιους τους!
Showbiz

Παπαληγούρα - Πάντος: Νέες φωτό από την καθημερινότητα με τους γιους τους!

Παπαληγούρα - Πάντος: Σε προτεραιότητα πάντα τα αγόρια τους - Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νέα τους οικογενειακή έξοδο στην πόλη

Ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που προτιμούν να μας απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους νέες αλλά και την πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής!

Η Λένα Παπαληγούρα τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Άκη Πάντου με τον οποίο και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει δύο αγοράκια τα οποία συχνά θα δούμε μαζί σε οικογενειακές εξόδους στην πόλη.

Τόσο η Λένα Παληγούρα, όσο και ο Άκης Πάντος λατρεύουν το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο και θα βολτάρουν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ με τη σειρά του περιμένει όλες τις εξελίξεις μετά το φινάλε του lockdown και το άνοιγμα των επαγγελματικών τους σχεδίων.

Αυτή τη φορά η οικογένεια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο. Με casual look και πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο, η Λένα και ο Άκης απόλαυσαν την βόλτα με τα αγόρια τους.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί! Δείτε καρέ - καρέ τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved