Αυγουστίδης: Η πρώτη δημόσια έξοδος με το μωρό και η σπάνια εμφάνιση του μπαμπά του
Showbiz

Αυγουστίδης: Η πρώτη δημόσια έξοδος με το μωρό και η σπάνια εμφάνιση του μπαμπά του

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύντροφό του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανατίζει έξω με το μωρό του αλλά και την αγαπημένη του. Το ζευγάρι όμως δεν ήταν μόνο αφού σε αυτή την πρώτη βόλτα τους συνόδευσε ο μπαμπάς του ηθοποιού, επίσης ηθοποιός και πρώην σύζυγός της Μαρίας Τζομπάνακη, Ντίνο Αυγουστίδη.

Στα πρόσωπα των νέων γονιών αλλά και του παππού είναι αποτυπωμένη η ευτυχία αφού το μωράκι ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού όταν για πρώτη φορά κράτησε αγκαλιά τον γιο του.

Δες τις σπάνιες και υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved