Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του! Δες το ζευγάρι μετά από καιρό
Showbiz

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του! Δες το ζευγάρι μετά από καιρό

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και η σύντροφός του Allia Al Rufai, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Τον Θοδωρή, τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ενώ η Άλια είναι κορυφαία στιλίστρια και σύμβουλος μόδας και κατάγεται από την Ινδία.

Σχεδόν αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και αφού η αγαπημένη του είχε επιστρέψει στην Ελλάδα οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν.

«Είναι αυτό που έψαχνα πάντα. Κατά 99,9%, τουλάχιστον. Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας και πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που μου ταιριάζει. Έγινα 37 ετών, νιώθω ότι ωρίμασα, ξέρω τι θέλω πια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα έβλεπα τους γονείς μου πάντα καλά και ερωτευμένους, λες και γνωρίστηκαν πριν μία εβδομάδα. Έμειναν μαζί, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, 42 ολόκληρα χρόνια. Σαν μικρά παιδιά! Αυτό είναι ένα πρότυπο, ένα μοντέλο οικογένειας που το έχω βαθιά μέσα μου», είχε πει ο Θοδωρής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μετά από αρκετό καιρό μαζί να απολαμβάνουν μια υπέροχη βόλτα στο Καβούρι.

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες οι δυο τους έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Και φυσικά είναι ένα ζευγάρι που διαψεύδει κατηγορηματικά το γνωστό «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα».

Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved