Ελένη Μενεγάκη: Έξω από τα γραφεία του Mega και μας «μάγεψε» με το ωραιότερο φόρεμα της Άνοιξης!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έξω από τα γραφεία του Mega και μας «μάγεψε» με το ωραιότερο φόρεμα της Άνοιξης!

Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις στο νέο της γραφείο στο Mega η Ελένη Μενεγάκη και αυτή τη φορά μας πήρε τα μυαλό με το απίθανο φόρεμα της.

Μπορεί το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων η παρουσιάστρια να ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από την Άνδρο, ωστόσο λίγες η ημέρες πριν ο φωτογραφικός φακός την είχε «τσακώσει» έξω από τα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού.

Και πώς όχι αφού η Ελένη Μενεγάκη αυτό το διάστημα «τρέχει και δεν φτάνει» με τις προετοιμασίες της νέας της εκπομπής.

Με φανταστικό αέρινο Ανοιξιάτικο φόρεμα η Ελένη μαγνήτισε και πάλι τα βλέμματα.

Είναι η αγαπημένη της εποχή και φυσικά το διάστημα που αλλάζει τη γκαρνταρόμπα της, αφού αφήνει στην άκρη τα πουλόβερ και τα πιο χειμωνιάτικα και επιλέγει ελαφριά σύνολα σε έντονα χρώματα ή με prints, όπως αυτό το υπέροχο φόρεμα που συνδύασε με πέδιλα και τσάντα γνωστού οίκου.

Όσο για τα τηλεοπτικά της και σε ποια φάση βρίσκεται η προετοιμασία της εκπομπής της;

Προσεγγίζει πιθανούς συνεργάτες χωρίς να αποκλείει και εκείνα τα πρόσωπα που κατά το παρελθόν είναι οι βασικοί της άξονες στην εκπομπή. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι επιλογές της Ελένης θα είναι ασφαλείς μιας και με τόση εμπειρία θα προσπαθήσει να έχει τον απαιτούμενο «αέρα» ανανέωσης αλλά και τις σταθερές της.

Πρόσφατα με ένα λευκό υπέροχο σύνολο η Ελένη απαθανατίστηκε στο μεγάλο επίσης λευκό γραφείο της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας έδωσε μια μικρή πρώτη γεύση.

Σε έναν χώρο νέο, «καθαρό» που σίγουρα θα βάλει τις μικρές της πινελιές αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα τις περνά πλέον εκεί.

Δες τις νέες της φωτογραφίες έξω από το κανάλι στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved