Παπαγεωργίου: Οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν και εκείνη βολτάρει στο Κολωνάκι
Showbiz

Παπαγεωργίου: Οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν και εκείνη βολτάρει στο Κολωνάκι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το εντυπωσιακό casual look και οι φωτογραφίες από τη νέα της εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Στο επίκεντρο βρέθηκε για άλλη μια φορά η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του Alpha, με τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ να τη θέλουν χώρια από τον σύντροφό της, Snik.

Μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από την εκπομπή της, Pop Up είχε διαψεύσει τα σενάρια χωρισμού, λέγοντας πως όλα είναι μια χαρά στη σχέση της με τον Snik. Λίγες ημέρες μετά και η σχέση του ζευγαριού βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά με τις φήμες που ήθελαν την Ηλιάνα να μετακομίζει σε νέο σπίτι.

Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού φούντωσαν ξανά με τον Snik να κάνει Delete σε όλες τις κοινές του φωτό στο instagram με την όμορφη παρουσιάστρια. Από την άλλη η Ηλιάνα θέλησε να κρατήσει δύο φωτογραφίες από Instagram post τα οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον τράπερ.

Μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά, κυρίως μετά τα τελευταία δημοσιεύματα περί οριστικού χωρισμού.

Η Ηλιάνα, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά θετικά με το casual look και το άψογο παρουσιαστικό της. Η παρουσιάστρια του Alpha βόλταρε στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved