Αχώριστοι! Είδαμε τον πασίγνωστο τραγουδιστή σε νέα εμφάνιση με τη σύντροφό του
Showbiz

Αχώριστοι! Είδαμε τον πασίγνωστο τραγουδιστή σε νέα εμφάνιση με τη σύντροφό του

Η σχέση τους μετρά πλέον αρκετό καιρό και η καραντίνα φαίνεται να τους έφερε ακόμη πιο κοντά - Βόλτα στην παραλία για τον τραγουδιστή και το κορίτσι του...

Μαζί και ερωτευμένοι θα περάσουν και το φετινό καλοκαίρι, το οποίο σε λίγες ημέρες ξεκινά και επισήμως. Ο γνωστός τραγουδιστής πριν από αρκετό καιρό, γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, αφού μετά τον χωρισμό του με γνωστή ηθοποιό, βρήκε ξανά τον μεγάλο έρωτα!

Το ζευγάρι, όσο και αν προσπάθησε αρκετά να κρατήσει μυστική τη σχέση του, δεν τα κατάφερε. Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες βγήκαν σύντομα στη δημοσιότητα, με τον γνωστό καλλιτέχνη να αποφεύγει τις δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Έχοντας περάσει αρκετοί μήνες, οι δυο τους δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί με τα όσα διαβάζουν και ακούνε στα media για την προσωπική τους ζωή. Το Lockdown πρόσφατα έλαβε τέλος και ο πασίγνωστος τραγουδιστής ξεκίνησε τις πρώτες του βόλτες στην παραλία με την κούκλα αγαπημένη του.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί, απαθανατίζοντας το ζευγάρι με summer look σε καθημερινές στιγμές. Αναφερόμαστε στον Πάνο Μουζουράκη και τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες από τη νέα τους έξοδο στο Καβούρι, δίπλα στην παραλία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved