Σπυροπούλου: Έχασε 9 κιλά και βγήκε με λευκό σορτσάκι - Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!
Showbiz

Σπυροπούλου: Έχασε 9 κιλά και βγήκε με λευκό σορτσάκι - Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ερωτευμένη, αδυνατισμένη και πανέτοιμη για την τηλεοπτική της επιστροφή - Δες φωτογραφικό υλικό από την βόλτα της στην περιοχή της Γλυφάδας!

Μια νέα περίοδος φαίνεται πως ξεκινά για τη ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η λαμπερή παρουσιάστρια εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η νέα της καθημερινότητα την έχει ανανεώσει αρκετά! Η Κωνσταντίνα φανερά αδυνατισμένη, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback, μιας και από τη νέα σεζόν θα την παρακολουθούμε στον ΣΚΑΙ.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της για το νέο της ξεκίνημα.

Η Κωνσταντίνα κατάφερε να χάσει 9 κιλά, κάτι το οποίο άλλαξε την εξωτερική της εικόνα. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε μιλώντας για το βάρος της:«Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα κι έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για εμένα».

Η Κωνσταντίνα φόρεσε τα καλοκαιρινά της και βγήκε για τις νέες της αγορές στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved