Οι νέοι γονείς με άψογο στυλ στο κέντρο της Αθήνας! Ξεκίνησαν τις βόλτες με την κορούλα τους
Showbiz

Οι νέοι γονείς με άψογο στυλ στο κέντρο της Αθήνας! Ξεκίνησαν τις βόλτες με την κορούλα τους

Πριν από μερικούς μήνες έγιναν γονείς, κρατώντας την είδηση μακριά από τα media - Αυτές είναι οι νέες φωτό από την οικογενειακή τους εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας

Το ερωτευμένο ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια νέα περίοδο για την καθημερινότητα δίπλα στην κορούλα του.

Ο λόγος για την Αναστασία Καίσαρη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 29 Δεκεμβρίου 2020 και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, είναι παντρεμένη με τον Thomas Percy. Ο γάμος τους έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2019 στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ μία ημέρα πριν, στις 29, είχε γίνει ο καθολικός γάμος στην καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Πλέον η κορούλα τους μετρά 5 μήνες ζωής, με τους γονείς της να απολαμβάνουν μια νέα καθημερινότητα, εντός και εκτός σπιτιού.

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Percy έχουν ξεκινήσει τις εξόδους στο κέντρο της πόλης. Σε μία από τις βόλτες τους, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας με άψογο στυλ και την προσοχή στραμμένη στη μικρή τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved