Είχαμε καιρό να τις δούμε! Πρώην παίκτριες ριάλιτι με μπικίνι στις πρώτες τους βουτιές
Showbiz

Είχαμε καιρό να τις δούμε! Πρώην παίκτριες ριάλιτι με μπικίνι στις πρώτες τους βουτιές

Power of Love: Πρώην παίκτριες του ριάλιτι φόρεσαν τα μαγιό τους και αναστάτωσαν την παραλία - Είχαμε αρκετό καιρό να τις δούμε! Νέες φωτογραφίες...

Αυτά τα κορίτσια είχαμε σίγουρα πολύ καιρό να τα δούμε! Τα τελευταία χρόνια ο ΣΚΑΙ έχει μπει για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης, αλλάζοντας ριζικά το πρόγραμμα του σταθμού, εξασφαλίζοντας μάλιστα μεγάλες παραγωγές αλλά και ριάλιτι σόου.

Μπορεί το Survivor4 να βρίσκεται πρώτο στην προτίμηση του κοινού, ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν, ο σταθμός θέλησε να βγάλει στον αέρα προγράμματα τα οποία μάλιστα δέχτηκαν σκληρή κριτική, ενώ ενέπνευσαν τους χρήστες των social media για ατάκες και βίντεο που σύντομα έγιναν viral.

Το Power of Love απασχόλησε για δύο σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, με τον δεύτερο ωστόσο κύκλο του ριάλιτι, να μην σημειώνει την ίδια επιτυχία με τον πρώτο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα ζευγάρια που έμειναν ζωντανά και μετά το ριάλιτι, ήταν κυρίως από τους συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου.

Αρκετά μάλιστα από τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια του ριάλιτι προχώρησαν τις ζωές τους, κάνοντας νέες σχέσεις ή ακόμη και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα κορίτσια του Power of Love στις πρώτες τους βουτιές για φέτος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved