Θέατρο Άλσος: Πρεμιέρα με τον Γιώργο Νταλάρα για την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία (Photos)
Showbiz

Θέατρο Άλσος: Πρεμιέρα με τον Γιώργο Νταλάρα για την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία (Photos)

Θέατρο Άλσος: Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, o Γιώργος Νταλάρας χάρισε μια όμορφη βραδιά στο κοινό του - Δείτε φωτογραφικό υλικό

Ιδιαίτερη βραδιά για τον Γιώργο Νταλάρα και το κοινό του. Το Θέατρο Αλσος άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό με την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του γνωστού ερμηνευτή.

Το Θέατρο Άλσος, ένας χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία, να φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικές καλοκαιρινές συναντήσεις.

Το ξεκίνημα έκανε ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος χάρισε μια όμορφη βραδιά στους θαυμαστές του. Ανάμεσά τους και πρόσωπα της showbiz τα οποία τίμησαν τον ερμηνευτή με την παρουσία τους στο Θέατρο Άλσος.

Δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα βρέθηκαν, Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη, κλείνοντάς με την τελευταία sold out συναυλία στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

Στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος, o Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved