Θεοφάνους: Οι πρώτες paparazzi φωτό μετά το χειρουργείο - Πάντα δίπλα η σύζυγός του
Showbiz

Θεοφάνους: Οι πρώτες paparazzi φωτό μετά το χειρουργείο - Πάντα δίπλα η σύζυγός του

Γιώργος Θεοφάνους: Με δεμένο χέρι στις πρώτες του βόλτες μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του - Νέες φωτογραφίες...

Η κοινή του ζωή με τη Βίλλυ Θεοφάνους μετρά πλέον αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι πως θα τους δούμε συχνά μαζί, σε καθημερινές εξόδους στην πόλη. Τη φετινή σεζόν μάλιστα παρακολουθήσαμε τηλεοπτικά τον Γιώργο Θεοφάνους μέσα από τη συχνότητα του Open αλλά και τον ρόλο του ως μουσικός του J2US.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αργότερα τον ίδιο ο οποίος είχε ένα ατύχημα το οποίο και σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμη. Ο Γιώργος Θεοφάνους τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί και έχοντας ξεπεράσει το πρώτο σοκ, μας ενημέρωσε για την υγεία του, κάνοντας σχετικές δηλώσεις...

«Το πρώτο χειρουργείο πήγε μια χαρά, σε κανένα μήνα το δεύτερο. Όλα δείχνουν καλά. Και όπως μου έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου: “Τώρα θα παίζεις με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάχτυλο”» είχε αναφέρει.

Ο καιρός πέρασε και ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει καλύτερα, έχοντας ακόμη δεμένο το αριστερό του χέρι. Ο φωτογραφικό φακός απαθανάτισε τον γνωστό μουσικό στη νέα του εμφάνιση με την αγαπημένη του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved