Μίλτος Πασχαλίδης: Σπάνια κοινή εμφάνιση με την καλλονή σύντροφό του (Photos)
Showbiz

Μίλτος Πασχαλίδης: Σπάνια κοινή εμφάνιση με την καλλονή σύντροφό του (Photos)

Μίλτος Πασχαλίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον στηρίζει σε κάθε του προσωπική και επαγγελματική επιλογή...

Μπορεί ως καλλιτέχνη να τον γνωρίζουμε αρκετά χρόνια, οι λεπτομέρειες ωστόσο για την προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε τις πρώτες του εμφανίσεις στη σκηνή μετά τον κορονοϊό και το φανατικό του κοινό ήταν εκεί.

Μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες με τους θαυμαστές τους να τους απολαμβάνουν από κοντά, έπειτα από αρκετό καιρό.

Πρόσφατα μάλιστα ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε για τη μουσική αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας, μαζί με όλες τις αλλαγές που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά του.

«Δεν είμαι λάτρης του βινυλίου. Θεωρώ ότι καλώς περάσαμε στην ψηφιακή εποχή γιατί η αναπαραγωγή του ήχου είναι απείρως καλύτερη. Έχω πολλά βινύλια που τα αγαπώ πολύ συναισθηματικά αλλά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις θα βάλω να ακούσω κάτι σε βινύλιο γιατί το cd ή άλλοι τρόποι για μένα είναι πιο καλοί πια. Έχω γύρω στους 1.000 δίσκους αλλά στην ηχητική τους μετάδοση τους βρίσκω προβληματικούς. Γενικά προτιμώ την ψηφιακή αναπαραγωγή. Παρόλο που όταν ηχογραφώ στο στούντιο μου αρέσει ο αναλογικός ήχος, αλλά στο σπίτι προτιμώ τον ψηφιακό», ανέφερε.

Ανάμεσα σε εκείνους που απόλαυσαν τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Γιάννη Κότσιρα από κοντά, ήταν και οι σύντροφό του, Ανθή. Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved