Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνάτισε κι άλλο και αυτές είναι οι νέες φωτό με μπίκίνι!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνάτισε κι άλλο και αυτές είναι οι νέες φωτό με μπίκίνι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μετά την απώλεια 11 κιλών.

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην ξεκίνησε με τις ιδανικές θερμοκρασίες, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να προλάβει τον ιδανικό καιρό, κάνοντας τα πρώτα μπάνια σε παραλία της Αττικής.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε της βουτιές της στην Βουλιαγμένη. Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται για το μεγάλο της comeback στη μικρή οθόνη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ κι έτσι από τη νέα σεζόν θα την παρακολουθούμε μέσα από το ριάλιτι, Αγρότης Μόνος Ψάχνει. Η παρουσιάστρια θα έρχεται σε μια πρώτη επαφή με τους εργένηδες αγρότες, προκειμένου να τους γνωρίσει καλύτερα, αλλά και να ξεχωρίσει τα θετικά τους στοιχεία, με τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν τον μεγάλο έρωτα ανάμεσα στις συμμετέχουσες του παιχνιδιού.

Για την ώρα πάντως, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της σε ένα διαφορετικό καλοκαίρι, μετά την απώλεια 11 κιλών αλλά και την καθημερινή της ενασχόληση με τη γυμναστική.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν ολοφάνερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved