Ελένη Φουρέιρα: Με το απόλυτο καλοκαιρινό street look! Με crop top και οι κοιλιακοί της… «κολάζουν»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Με το απόλυτο καλοκαιρινό street look! Με crop top και οι κοιλιακοί της… «κολάζουν»

Με τόσο χειμώνα και τόση καραντίνα είχαμε ξεχάσει πως η Ελένη Φουρέιρα κάνει μοναδικές εμφανίσεις και εκτός πλατό!

Μπορεί όλο το χειμώνα να απολαμβάναμε τα looks της στο σκηνή του House Of Fame, όμως τώρα είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε κι αλλιώς.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Γλυφάδα και το στιλ της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Φορώντας ένα crop top και casual παντελόνι σε φαρδιά γραμμή. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι sneakers και φυσικά γυαλιά ηλίου. Τα βλέμματα «έκλεψαν» οι απίστευτοι κοιλιακοί της, τους οποίους και διατηρεί με σκληρή προπόνηση.

Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τη διατροφή που ακολουθεί και για το τι τρώει κατά κύριο λόγο στην καθημερινότητά της. «Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», έχει πει η ίδια.

Τι γυμναστική κάνει η Ελένη Φουρέιρα;

Στίβο, χορό και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η ίδια έχει πει σχετικά: «Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved