Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το απόλυτο total white σύνολο! Έτσι απογειώνει το top χρώμα του καλοκαιριού
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το απόλυτο total white σύνολο! Έτσι απογειώνει το top χρώμα του καλοκαιριού

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το καλαίσθητο γούστο της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα και δεν τα επιλέγει μόνο σε ρούχα αλλά και σε παπούτσια και σε αξεσουάρ.

Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρήσαμε τη νέα χρωματική εμμονή της, η οποία της πάει θαυμάσια, όχι μόνο επειδή είναι ξανθιά και της ταιριάζει αλλά επειδή ο τρόπος που το συνδυάζει το κάνει να φαίνεται «έντονο».

Θέλεις η υπέροχη επιδερμίδα της, θέλεις ο τρόπος που το συνδυάζει ή ακόμη και τα αξεσουάρ με τα οποία δίνει ένταση στο λευκό. Όπως και να ΄χει η Ελένη αγαπά το λευκό και έχει γίνει το χρώμα που το φετινό καλοκαίρι θα του δούμε πάνω της σε όλες τις παραλλαγές αφού το αποθεώνει σε κάθε της επιλογή, είτε είναι ένα απλό μπλουζάκι συνδυασμένο με τζιν παντελόνι, είτε ένα κλασσικό πουκάμισο με cigarette παντελόνι είτε πρόκειται για total white outlook!

Αυτή τη φορά το total white look της είναι απίθανο! Γιατί είναι και σικ αλλά και casual, γιατί είναι και σε φαρδιά γραμμή αλλά τονίζει και τη μεσογειακή της σιλουέτα. Γιατί τέλος πάντων το ρούχο το φορά η Ελένη και όχι το ρούχο την Ελένη.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Κηφισιά και μας ξετρέλανε με το ολόλευκο σύνολό της. Χαρούμενη για την επιστροφή της, λαμπερή και πάντα με στιλ!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved