Θέατρο Άλσος: Παρέλαση επωνύμων στη ταράτσα του Φοίβου! Κομψές παρουσίες και σικάτες εμφανίσεις
Showbiz

Θέατρο Άλσος: Παρέλαση επωνύμων στη ταράτσα του Φοίβου! Κομψές παρουσίες και σικάτες εμφανίσεις

Θέατρο Άλσος: Μια η πανδημία, μια οι εορτασμοί για το 1821, κοντέψαμε να ξεχάσουμε μια συγκυρία εξίσου, αν όχι περισσότερο σημαντική: τα 200 χρόνια της «Ταράτσας του Φοίβου».

Το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους», θα κλείσει τα 200 χρόνια του το 2217.

Όμως, ο τραγουδοποιός κι οι συνεργάτες του αποφάσισαν να τα γιορτάσουν από φέτος.

Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city το βράδυ της Πέμπτης (23-06) γέμισε από επώνυμους, με κομψές παρουσίες και σικάτες εμφανίσεις.

Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι θεωρούμε δεδομένο.

Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα του ονείρου μας.

Και δύο ολοκαίνουργια entries στην παρέα κάνουν το κοκτέιλ ακόμα πιο πολύχρωμο και εκρηκτικό: η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness θα είναι μαζί μας και δεν θα αφήσει τους παλμούς μας σε ησυχία. Επίσης ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας θα δώσει τόσο φως επί σκηνής, που από του χρονου το θέαμά θα ονομάζεται δικαιωματικά «Ταράτσα των Φοίβων». Χρειάζεται να πούμε πως κρυφός πρωταγωνιστής παραμένει ο «Εθνικός μας Γιακουμής» Κώστας Δετώρος;

Δες στη gallery στιγμές από τη βραδιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved