Mad Video Music Awards 2021: Λαμπερές παρουσίες στο event - Τι κατέγραψε ο φακός του gossip-tv
Showbiz

Mad Video Music Awards 2021: Λαμπερές παρουσίες στο event - Τι κατέγραψε ο φακός του gossip-tv

Mad Video Music Awards 2021: Από την φαντασμαγορική βραδιά των Mad Video Music Awards δεν θα μπορούσε να λείπει ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr.

Φυσικά, στον πιο διαχρονικό μουσικό θεσμό που έλαβε χώρα αυτή την Παρασκευή (25/6) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, έδωσε το παρών πλήθος επωνύμων κι εμείς ήμασταν εκεί και τα καταγράψαμε όλα!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς, που φέτος θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA, είναι φυσικά ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ένα από τα ντουέτα που προκάλεσαν αίσθηση από την αρχή που ανακοινώθηκε ήταν αυτό του STAN με την παρέα από το Survivor, Άννα Μαρία – Τζέιμς – Νίκο Μπάρτζη.

Ο Τριαντάφυλλος και η συνεργασία με τους Alcatrash, ήταν έτοιμοι να βάλουν φωτιά στη σκηνή.

Ένα από τα δίδυμα που αναμένεται να γίνει viral είναι αυτό είναι της Νατάσας Θοδωρίδου και Χρήστου Μάστορα, οι οποίοι επέλεξαν να τραγουδήσουν μια ιδιαίτερη διασκευή του «Έλα που φοβάμαι».

Η περιζήτητη Josephine εκτός από την ‘Mata Hari’, Σαμίρα Εφεντίγιεβα, ετοίμασε και ένα ντουέτο και με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η εκπρόσωπος μας στην φετινή Eurovision, Στεφανία, με τον Πέτρο Ιακωβίδη σε μια συναρπαστική συνεργασία. Τέλος Ελένη Φουρέιρα και MadClip ήταν πανέτοιμοι για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη παρουσιάζοντας το νέο τους τραγούδι.

Και φυσικά αυτά ήταν μερικά από τα πολλά που είδαμε σε αυτό το λαμπερό show.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved