Κορινθίου – Αϊβάζης: Στη Μύκονο με την κούκλα κόρη τους – Δες πόσο έχει μεγαλώσει
Showbiz

Κορινθίου – Αϊβάζης: Στη Μύκονο με την κούκλα κόρη τους – Δες πόσο έχει μεγαλώσει

Λίγες ημέρες πριν από την περιπέτεια της υγείας της η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είχαν βρεθεί παρέα με την κόρη τους στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει όλους μαζί κατά την είσοδό τους σε μια από τις διασημότερες παραλίες του νησιού ενώ στη συντροφιά τους είχαν και μια καλή φίλη της Ισμήνης.

Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις δεν «έκλεψε» μόνο η Μαρία Κορινθίου αλλά και η κόρη της, η οποία κοντεύει να την περάσει σε ύψος. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε την έφηβη Ισμήνη να ξετυλίγει το υποκριτικό της ταλέντο στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Μαμά και κόρη φορώντας τα μαγιό τους και στιλάτα καλοκαιρινά αξεσουάρ μαγνήτισαν τα βλέμματα ενώ ο ηθοποιός καμάρωνε για τα κορίτσια του.

«Όμορφο είναι που η κόρη ακολουθεί τα βήματά μας. Υπερηφάνεια, ταυτόχρονα ανυπομονησία ταυτόχρονα κι ένα μάγκωμα. Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη, ήμασταν μαζί. Πήρε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει η Ισμήνη μαζί με εμάς. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι. Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι ένα σπουδαίο επάγγελμα. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει. Θέλει πολύ διάβασμα», είχε δηλώσει η ηθοποιός για το βήμα της κόρη της. Δες φωτογραφίες από τις μίνι διακοπές τους στη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved