Βανδή-Νικολαϊδης: Οι φωτογραφίες της ζωής τους – Οι κοινές εμφανίσεις και οι σπάνιες έξοδοι
Showbiz

Βανδή-Νικολαϊδης: Οι φωτογραφίες της ζωής τους – Οι κοινές εμφανίσεις και οι σπάνιες έξοδοι

Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Το ζευγάρι επέλεξε να ανακοινώσει το χωρισμό του μέσα από μια λιτή ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης (15-07).

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Η πρώτη γνωριμία

Βγήκε μαζί με τους συμπαίκτες του να γιορτάσει τη νίκη της τότε ομάδας του της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης όταν είδε στην πίστα την Δέσποινα Βανδή να βγαίνει φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 11 που άνηκε στον ίδιο. Μαγεμένος από την τραγουδίστρια έμαθε το τηλέφωνό της και όταν την άλλη μέρα της τηλεφώνησε και της είπε ποιος ήταν εκείνη του απάντησε: «Κι εγώ είμαι ο πάπας», μη πιστεύοντας ότι είναι πραγματικά εκείνος. Της Δέσποινας της άρεσε ο Ντέμης αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα της τηλεφωνούσε. Ένα βράδυ αργότερα οι δυο τους δείπνησαν μαζί και από τότε δεν έλειψε ποτέ ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Το love story

«Με τον Ντέμη πριν συναντηθούμε μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση να παντρευτούμε. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου. Για μένα το μυστικό είναι η επικοινωνία», είχε δηλώσει η Δέσποινα.
«Για πολλά χρόνια -τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Έτρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω. Μοιραία ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως, για παράδειγμα, με την εξωτερική μου εμφάνιση ή ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας. Άλλα όταν ήρθε ο Ντέμης -και μετά, φυσικά, η Μελίνα και ο Γιώργος- στη ζωή μου, όλα αυτά άλλαξαν...Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική: Ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώρισα πώς είναι να σηκώνει το βάρος της διασημότητας του. Εγώ βασανιζόμουν ακόμα Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω», έχει πει η Δέσποινα.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν μαζί 22 χρόνια, οι δηλώσεις τους για τον κοινό τους βίο ήταν σπάνιες. Λίγες και οι κοινές τους έξοδοι.

Δες σπάνιες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved